Du är här: StartKnattarK13
Välkommen till Fortuna FF - Knattar 13

Knattar 13

Alla knattar födda 2013 är välkomna att prova på, ingen föranmälan behövs men vi är ändå tacksamma om ni hör av er till någon av oss så att vi vet på förhand.

Välkomna!                          

/ Måns, Andreas, Mikael, Patrik, Andreas och Marcus

TRÄNINGSTIDER

Träning inomhus lördagar kl 10-11 i Rydebäcks idrottshall . Kolla Kalendern om träningen är inställd. Vi försöker även hinna skicka ut mail i händelse av att träning ställs in så var noga med att uppge rätt kontaktuppgifter i Webman Club.

 

Mer info i kalendern!

AKTUELLT

Årets sista träning blir lör den 8 december kl 10-11. Det kommer att bli match mellan barnen och föräldrarna så kom i bra kläder och inomhusskor. Därefter håller vi lov och startar igen lör den 12:e januari.

 

Bild: Intersport Bild: Volkswagen HelsingborgBild: FolkpoolBild: Fortuna StrandkrogBild: Service och Spelbutiken HÖRNANBild: CATENABild: Svensk FastighetsförmedlingBild: Dsign Skylt & Dekor ABBild: Handelsbanken HelsingborgBild: Råå Puls
Bild: Algot Anderssons Trä och Bygg ABBild: Eriks FönsterputsBild: FolkpoolBild: CATENABild: Hemköp RydebäckBild: SST NETBild: Råå PulsBild: Handelsbanken HelsingborgBild: Service och Spelbutiken HÖRNANBild: Svensk Fastighetsförmedling
©2008-2018 WebMan Club