Du är här: StartKnattarK14
Välkommen till Fortuna FF Knattar-14

 

INFORMATION!

Hej alla föräldrar!

 

Det var roligt att se så många barn på knatteinskrivningen i lördags. 49 nya barn är nu inskrivna och vi är glada för ett så högt antal.

Nu drar träningen igång och under kommande lördagar kommer ledare från K12 att ansvara för träningen för Knattar 14. 14/4 kommer dock ledare från P10 hålla i träningen då flera ledare från K12 saknades. Eftersom vi är en ideell förening är det viktigt att vi under tiden arbetar för att få in vårdnadshavare som kan tänka sig att ta på sig en tränarroll för laget. Två flickor från F04 kommer vara en resurs till de blivande ledarföräldrarna.

Fokus under knattetiden är lek och glädje med samarbetsövningar, både med och utan boll.

I din tränar/ledarroll kommer Fortuna FF erbjuda centrala utbildningar från bl a Skåneboll men också andra typer av utb som exempelvis Coerver Coaching då det resulterar i bättre och roligare träningar som i längden ger:

  • Högre närvaro
  • Resultat
  • Glädje, intresse och motivation

 

Fortuna FF har idag ca 800 medlemmar och bedriver ungdomsverksamhet med inriktning mot breddutbildning där alla ska få vara med att synas och utvecklas. Trygghet, Utveckling, Glädje och Gemenskap är ledord i vår förening.

Är du intresserad av att bli en del av Fortuna FF?

Kontakta gärna kansliet om ni tycker detta låter som något för er.

 

Vänligen

Johan Isgren

Sportchef Fortuna FF

 

LAGFÖRÄLDRAR

Här skriver ni in information!

 

AKTUELLT

Hej Alla nya knattar.

Lördag den 21/4:

Ni kommer nu att träna på Rydebäcks A-plan från 09:30-10:30.

Lycka till med era träningar.

/Kansliet.

 

 

"Fortuna är laget som aldrig tappar taget, men tappar vi taget så kommer vi igen!
Vilket gäng, vilket gäng, vilket fotbollsgäng!"

 

Bild: Fortuna StrandkrogBild: Dsign Skylt & Dekor ABBild: Algot Anderssons Trä och Bygg ABBild: FolkpoolBild: SST NETBild: Service och Spelbutiken HÖRNANBild: Eriks FönsterputsBild: Hemköp RydebäckBild: Svensk FastighetsförmedlingBild: CATENA
Bild: Handelsbanken HelsingborgBild: Service och Spelbutiken HÖRNANBild: CATENABild: Råå PulsBild: Hemköp RydebäckBild: Algot Anderssons Trä och Bygg ABBild: FolkpoolBild: Dsign Skylt & Dekor ABBild: Svensk FastighetsförmedlingBild: Fortuna Strandkrog
©2008-2018 WebMan Club