Du är här: StartSeniorerF17
F17

Fortuna FF F17

Truppen består av 30-talet väldigt ambitiösa tjejer i åldrarna 03/04 som tränar 3-4 dagar i veckan.

I Fortuna FF arbetar vi med en spelarutvecklingsplan som fungerar som ett stöd för såväl spelare, tränare/ledare och föräldrar.
Genom en tydlig plan på vad spelarna skall lära sig och vilka förväntningar föreningen ställer på tränarna har vi skapat en trygghet för alla i och omkring laget.

Fortuna FF prioriterar spelarens utveckling före lagets resultat. Vi vill spela en fotboll som bygger på hög energi, bra teknik, bra passningsspel och god spelförståelse.
Efter varje träning & match samverkar olika tränare för att stimulera och utveckla varje spelare maximalt.

Förutom att föreningen fostrar erkänt duktiga fotbollsspelare så anordnar vi olika lagaktiviteter för att fortsatt vara en bra kompis och medmänniska, vi anser att detta är minst lika viktigt som att tjejerna utvecklas ute på planen. Vår målsättning är att vi har kul tillsammans och utvecklas som individer och grupp!

Väl mött
Ledarna i Fortuna FF F17 - framtidens förening
Bild: Svensk FastighetsförmedlingBild: Service och Spelbutiken HÖRNANBild: Råå PulsBild: Handelsbanken HelsingborgBild: Eriks FönsterputsBild: Hemköp RydebäckBild: SST NETBild: CATENABild: Algot Anderssons Trä och Bygg ABBild: StadiumBild: Fortuna StrandkrogBild: Volkswagen Helsingborg
Bild: Service och Spelbutiken HÖRNANBild: Fortuna StrandkrogBild: Svensk FastighetsförmedlingBild: Volkswagen HelsingborgBild: Råå PulsBild: SST NETBild: Algot Anderssons Trä och Bygg ABBild: CATENABild: Eriks FönsterputsBild: Handelsbanken HelsingborgBild: Hemköp RydebäckBild: Stadium
©2008-2019 WebMan Club